torstai 13. joulukuuta 2012

Vihanneksia

Heimoii! 
En jaksa nyt pisempiä jaaritella kun nukkumaan meno aikakin ois jo! Mut tuumpa kertomaan teille mitä oon tänään kokkaillut ja minkälaisessa asussa lähdin käymään kylällä / kaupassa. (;
Töistä pääsin puoli kuuden aikaan tänään ja olin sopinut ystäväni N:n kanssa että hän tulee käymään kahvilla luonani kun kotiudun. :) Ajattelin samalla alkaa tekemään tän päivän ruokaa jonka suunnittelin jo alkuviikosta:
Eli riisiä,kanaa ja wokvihanneksia........ :D Vihaan yli kaiken vihanneksia ja oonkin yrittänyt vältellä niitä kaikilla mahdollisilla tavoilla. :DD Ajattelin kuitenkin yrittää voittaa "pelkoni" ja tehdä näitä kammottavia vihanneksia itselleni ateriaksi...  ( Kieltämättä jännitti koko päivän töissäkin et pilaanko nyt ruokani noilla kun aina muutenkin täytyy tulla kiireellä kotiin syömään nii sit jos viel en tykkää tosta ruuasta niin OTTAA PATTIIN ;DD ) Tämännäköisen sörsselin sain aikaan:
Ja nyt täytyy sanoa että tuon maustemäärän ja thai-sweet chili kastikkeen avulla sain tuosta ruuasta erittäin hyvää ! :P ja vihannekset meni alas ihan huomaamatta :D Ainut että ruoka oli vähän liian tulista (Jopa minä joka rakastan todella tulisia ruokia,jouduin tuskailemaan että sain koko lautasen tyhjäksi) Mutta maistui ja meinaan tehdä toistekkin,vaan vähän ei niin tulisena ;)
Ystäväni N:n kanssa vaihdettiin kuulumiset ja juotiin kahvia :) N oli luonani jonkun tunnin verran ainakin ja olikin kiva nähä <3 Vaihdoin myös vaatteet että voin lähteä käymään kylällä:
Kengät - H&M
Legginsit - H&M
Villapaita - H&M
Laukku - Turkista
Huivi - Turkista
Päässä oleva huivi - Löytötexistä

Huomenna ois viel työpäivä ja sit alkaa viikonlopun vietto<3 oijoi kuinka mukavaa! 
Toivottelen teille jo oikein mukavaa viikonloppua,olkaahan kiltisti(;

2 kommenttia:

  1. onpas hyvännäköistä ruokaa! :) ja ihana huivi sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos! Tykkään kans tosta huivista paljon :p

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)