perjantai 14. joulukuuta 2012

6:37

Eilen illalla katottiin viel ennen nukkumaan menoa Darkness-Pimeys niminen elokuva ja mä kyllä tykkäsin siitä :p Ensin tuntu et ei tässä tapahdu oikeen mitään ja vähän tuli välillä semmonen "Hermo menee"-fiilis,mutta leffan loputtua olin kyllä sitä mieltä että kannatti katsoa (: Ja tokihan aina leffan aikana täytyy jotain suuhunsa pistää ja eilisen illan herkkuina toimivat nämä:
 Hihh :p Leffan jälkeen viel suihkuun ja sit sänkyyn,peiton alle ja nukkumaan <3 Tänään sit heräsinkin vähä erilaisempaan aikaan kun normaalisti :
Yleensähän siis herään siinä kahdeksan aikaan! Tänään kuitenkin kello näytti 6:37  ;) Vieressäni ollut herra kun heräs itse töihin niin herätteli siinä samalla muakin ja toi kahvia sänkyyn ;) En siis laittanut ollenkaan pahaksi että heräsin noin aikasin vaikka olisin saanut vielä hetken nukkua ;) Kerkesimpähän kunnolla tekemään kaikki aamutoimet ja olin jo puoli yhdeksän aikaa pihassa putsaamassa autoa lumen alta! Ja nyt siis erittäin reippaana töissä ja tässä oli mukava väli tulla kirjottelemaan teille! Muutama tunti ois viel töitä ja sit lähdetäänkin ns. "Mini-lomalle" ;) Ja kokoajan yritän pitää mielessä että kamera täytyy muistaa ottaa mukaan ja että myös kuvaisinkin tänne jotakin!! Eli palaan siis kirjoittelemaan het kun on vähä kuvia kertynyt ja kun on jotain kirjoitettavaa ( Ja sit kun ehdin koneelle. )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)