perjantai 21. joulukuuta 2012

Töttöröö !

Noniii, eilen saatiin kaikki joululahjat paketoitua ja tänään hain vielä 3kpl joulukukka-asetelmia :) Eli nyt on kaikki lahjajutut valmiina(jos jotain unohdin niin sit saa unohtua :D)
 Tässä pieni osa lahjoista B) aattelin et tänä jouluna ostan aika vähän lahjoja mut pöhhh... Kyllä niitä vaan yllättävästi kerty kaikille.. :D Noh mut rakkaille on kiva antaa lahjoja <3
Tänään viel päivä töissä ja huomenna viel muutamaks tunniks ni sit saa alottaa joululoman <3 ihanaa!!! Huomenna mennään pipareita leipomaan / koristelemaan mun mamin luo (: Tänään pitää kävästä muutamilla tuttavilla ja viedä siis joulukukat saajilleen :)

Aamulla nappasin nopeesti peilin kautta tän päivän asukuvan :
Kengät - Seppälä
Farkut - Uudet : T:ltä saadut <3 
Toppi - Uus. H&M
Neule - Vero Moda
Päässä oleva huivi - Löytötex 
Kello - D&G

Ootan kyllä niiiiiin paljon että saa syödä kaikkia herkku jouluruokia !! Mulla olis jouluateria luvassa vissiinkin neljässä eri paikassa niin veikkaan vähän et voi alkaa jossai vaiheessa tökkiin ? Mikä siinä onkin et kun monena päivänä sitä ruokaa syö niin vikat päivät alkaa oleen sillai et vois syödä jo jotain muuta.. :D Mut pakko vaa vetää napaansa niin paljon ku ikänä ku täytyyhän sitä taas sit vuosi oottaa et jouluruokia saa seuraavan kerran! ;D Ja kuitenkin ehkä kaikista parasta joulussa on se että saa viettää aikaa perheen kanssa <3 rauhassa,ilman että kenelläkään on kiire mihkään(: 

Tiedättekö mitä ? ? Mulla meinais olla vähän matkakuumetta :o :D Justhan olin ihanalla lomalla Turkissa????!
kuva täältä!

Alkuvuodesta ois ihanaa lähteä karkuun tätä talvea ja suunnata johkin tosi lämpöseen <3 Jännä nähdä mitä sitä keksiikään ;) Hihhih! Mut nyt töiden pariin vielä n. 5tunniks :p Heijj!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)