perjantai 14. joulukuuta 2012

Mukava perjantai ilta

Heissan kaikki <3 Ja terkkuja täältä keskeltä peltoa(;  Ollaan vähä reissussa!(Okei,yön yli mun äiten luona vahtimassa niiden kisua ja koiraa.) Ja kylläpä onkin mukavaa olla isossa talossa ja leikkiä et tää ois niinku meijjän ;D Ha! Olis omakotitalo vaa niin jjees ! :p Eiköhän sit joskus mutta toivottavasti pian.... ;) 
Martta-Kissa <3 Aivan ihana!! 
Lähettiin ajeleen tänne joskus puol viiden aikaa ja poikettiin matkalla mun isän luona kahvilla ja lainattiin siltä pari leffaa: Varasto ja Vares - Uhkapelimerkki  (: Tänään ois tarkotus kattoa Vares! 
Kun päästiin tänne perille,laitettiin heti ranskikset ja nakit uuniin kun molemmilla oli kauheee nälkä ! Samalla katottiin telkkarista vanhaa putousta ja sit pian alkokin salkkarit (:
Leikitettiin martta-kissaa sisällä ja hetken aikaa juoksenteli vähän pihallakin lumihangessa ( eli martsi on sekä sisä-että piha kissa <3 )  On noissa pikkukisuissa vaa virtaa! ;D Mutta nopsaa väsähtikin ja nukku hetken sohvannurkassa <3

Äidilläni on myös Olga-koira <3 Joka otettiin meille joskus kun mäkin asuin viel kotona ( otettiinkohan se joskus kun olin tyylii kutos luokalla ? en muista :o ) Juoksutettiin Olgaa pihassa,heiteltiin sille lumipalloja :D

Ja taas oli Martsilla vähä virtaa leikkiä kun oli saanu hetken huilata ;) wihiiii !
Äsken kävästiin saunassa ja ensin aateltiin et haetaan saunan jälkee Grilliltä ruokaa mut ei jaksetakkaan lähteä ja ei oo oikeestaan nälkäkään kun muutama tunti sitten syötiin :D Mut kohta käperrytään sohvalle katsomaan Varesta ja syödään vähä poppareita ;)  PAKKO SANOO ET ON NIIN MUKAVAA ja erittäin rentoutunut olo <3 oijjjoi! Niiinku aikasemmin taisin sanoa et ihan ku minilomalla olis ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)