sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Pe-La

Heippa taas!(: Ompas mukavaa kun tää blogi nyt toimii,muistan salasanan ja kuviakin saa ladattua,joten on mukavaa tulla kirjotteleen! Palaillaan viel pikkasen perjantaihin ja lauantaihin....
Pörrrrrröpää-Roosa ja ihana Martta-kissa <3 Ois niin ihana itelläkin kisunpentu , mut siinähä se onkin kun ne on vaan pentuna kivoja ;DD Aikusista kissoista en niiin kauheesti välitä vaikka ihan kivoja nekin onn(niin kauan ku ei itellä oo ;D)
Vares oli ihan hyvä :) katottiin se tosiaan perjantaina ja lauantaina päivällä sit katottiin se varasto elokuva ja se ainaki oli hauska jos ei muuta ;DD Nauraa sai!
Perjantaina ei sit haettukaan ruokaa grilliltä mut lauantaina päivällä kävästiin hakemassa ja nammmm!!! Oli hieman hyvää hampparia ;D Uijjui :PP
NAMMM ! ! 
Ja taas yks kuva martasta <3 Söpö!

Lähettiin ajeleen kotiinpäin joskus puol kuuden aikaaan ja tarkotuksena oli tulla kotiin vaihtamaan vaatteet kun yhdellä kaverilla oli pikkujoulut niin täyty siellä kävästä(:  Ihann selvinpäin kyllä!
Asuksi valikoitui seuraavanlaista:
Kengät - Nahkapaikka
Mekko - H&M
Laukku - H&M
Hihat/Bolero - Keskiseltä
Ei kovin kauaa pikkuisissa jouluissa viihdytty kun ei se nyt selvinpäin kovin mahtavanmukavaa ollut ;D Ajeltiin hetken aikaa kylällä ja tultiin kotiin katsomaan leffaa (: Suht ajoissa nukkumaan ja tänään sunnuntaina oonkin ollut melko virkeä,sen verran oon liikkunut kotoa että kävin mummulla,jossa oli myös pikkuveljeni R ja hänen tyttöystävänsä T :) Nyt kynttilät palaa ja ajattelin dataa hetken ja vois ehkäpä jonkun leffan tuijjottaa(: Huomenna töihin ja tiistaina onkin vapaapäivä ja täytyy lähtee joululahja ostoksille !
Ihanaa sunnuntai iltaa kaikille <3

2 kommenttia:

  1. Miks tota helvetin rumaa muovihirvitys tuplakuplaa pitää aina kuvata? :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)