keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kakkukahvit ystäville

Lähin tänään töistä paria tuntia aikasemmin ja suuntasin kauppaan ruokaostoksille ja 50eurolla sieltä lähtikin KUNNON ruokaa mukaan :P (Eli ei pakaste-pizzoja sun muita :D) Kutsuin myöskin pari kaveria luokseni kakkukahville! Oon ollu hirrrveen virkeenä tänään! :) 
Kaupan pakastealtaasta nappasin mukaan sitruuna-juustokakun :P En sentään niin reippaaks ruvennu että olisin itse ihan kakun leiponut ;) Kakku ei aivan kerennyt kunnolla sulamaan että vähän jouduttiin mäyssäämään puoli jäistä kakkua,pikkuvikoja,hyvin ne palaset kaikille masuun uppos ;)
Kahvittelun jälkeen aloin tekemään kanasalaattia ( meni vähän väärinpäin kahvittelu ja ruokailu ) mutta mitäs silläkään väliä(;  P:n kanssa pistettiin vielä siis salaatit poskeen :P Nami ! !
illalla ois luultavasti vielä lättykahvit luvassa :D :p

Eilen sain melkein koko kodin taas kerran siivottua (makuuhuoneessa on edelleen vähän vaatteita leveellään...) mutta nyt onkin taas oikein mukavaa olla kotona, kynttilät palaa ja on ihan joulun tunnelmaa <3

Yritän olla viikonloppuna ahkera ja kuvata oikeinn paljon että saan kunnon kuvallisia postauksia tehtyä tänne(: Viikonloppuna on meinaan vähän erilaisempaa tekemistä luvassa kun normaalisti,niin on ehkä jotakin kuvattavaakin :) Eli viikonloppua odotellessa <3  Palataan taas! Moikka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)