sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Lauantai ja sunnuntaitakin

Heippa kaikki muruset ;) !
En tiä luistaako juttu taaskaan mutta kokeillaan nyt :D Täällä kirjotteleekin melko jännittynyt Roosa,kirjottelen nimittäin tätä postausta "uusilla tuttavilla" ;D ja tänne tulo kyllä jännitti huiiiisin paljon! ;D Mut eiköhän tää jännitys tästä lakkaa ;) Mut palataan nyt vielä lauantain tapahtumiin(vaikka ei sillon oikee mitää tapahtunut.) Olin töissä 9-13 ja töiden jälkeen tein mummula kierroksen ja kävin siis kummankin mummuni luona kylässä.<3 Kyläilyjen jälkeen menin kotiin ja siellä viihdyinkin iltaan asti kunnes ajattelin et onhan se nopsaa lähettävä käymään kylällä ja asuksi valikoitu tämmöistä:
Kengät - Nahkapaikka
Sukkahousut - H&M
Alla oleva punainen mekko - H&M
Takki - Keskiseltä

Pyörin hetken aikaa kylällä ja Tauski siis jäi näkemättä kun en sit selvinpäin sinne viittinyt mennä :D Mutta ei nyt kyllä ees harmita yhtään :D! Suht ajoissa nukkumaan kun tänään sunnuntaina oli luvassa sukulointia,eli olin luvannut hakea mummuni kyytiin että mennään käymään äitini luona :)

Tänään sit laitoin kellon herättään siinä 11 aikoihin ja nousinkin melkein samantien keittämään kahvia ja pukemaan / meikkaamaan :d  Päälle laitoin samat vaatteet mitkä oli lauantaina illalla.. 
Onneks laitoinkin vähän "hienommat" vaatteet kun äitini luona oli myös mummun veli ja sen vaimo joita en ollut nähnyt kun viimeks kesällä...(: 
Äitini luona meni muutama tunti ja vein sit mummun takas kotiinsa ja itsekin suuntasin kotiini,jossa en kyllä ehtinyt kauaa olemanan kun mulle ilmotettiin että olis tämmönen vierailu luvassa,eli iha yökylä hommiks meni..:D Jännnää ja kivaa! ;) 

Nyt meen tästä koneelta pois,palataan taas <3 moikkamoi! 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)