maanantai 18. helmikuuta 2013

Vapailta paluu töihin

Heeipps <3 
Täällä kirjoittelee melko virkeä Roosa, batterya yritän lipittää että heräis  x) Meni kyllä toi pitkä vapaa viikonloppu ohitse nopeasti! Mutta oli kiva huilata mooonta päivää!(: 
Eilen tosiaan käytiin mun äidin synttärikahvilla ja siellä oli tarjolla voileipäkakkua ja kermakakkua :P Kyllä nyt on tullut herkuteltua näitten synttäreitten takia paaaaaljon, saa riittää hetkeks aikaa! :D Ei tee kyllä pahaa olla hetki ilman herkkuja,on meinaan sen verran ällö olo kaiken ton herkuttelun jäljiltä! :D 
Mutta nyt menossa jo uus työviikko ja tulin nopsaa päivittelemään vähän kuulumisia, meen tästä iha just takas töiden pariin! :) Nappasin nopsaa kuvaa tämän päivän asusta:
Farkut - Jutta Gustafsbergin liikkeestä
Musta tuubi toppi - Only
Neule - Kirpparilta 

J:n äite korjas noi farkut mulle ja nyt on kiva käyttää niitä pitkästä aikaa :) jes<3 Täytyis kyllä varmaan itellekkin ostaa ompelukone :D Mä kyllä tykkään tehdä kaikkia käsitöitä ja oon niissä hyväkin , mutta kun ei oo oikeanlaisia välineitä niin se on aika hankalaa.! ( Roosan mielikuvitus taas laukkaa ja sain jotenkin kaksmielisen jutun tostaki :'D )  Nojooo, ehkä siiis meen jatkaan töitä.... :)) Illalla ois luvassa pyykinpesua ja onnneksi kaali-jauhelihakeittoa on vielä jäljellä niin ei tartte ruokaa alkaa tekemään. (: 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)