sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Vähäse Tupareita

Huhhhuhh,Heipss! :) 
Täällä kirjottelee melko väsynyt Roosa , nimittäin eilen piitkästä aikaa ajattelin maistaa onko se malibu yhtä hyvää mitä se ennen on ollut ( on se ) ja oltiin siis kutsuttu muutama kaveri tänne meille istumaan iltaa ja osahan ei ollut ollenkaan edes käynyt vielä täällä uudessa kodissa, eli tupareita vieteltiin.(:
Asuksi valitsin nellyltä tilaamani uuden mekon ja tykkäsin siitä kyllä kovasti! :) Ja uusista hiuksistani tykkään myös , nyt kun niihin on vähän tottunut.. Lauantaina päivällä käytiin ruokakaupassa ja alkossa hakemassa vähän tarjottavaa illan vieraille.:)
Alkumaljana vähä viiiniä ja pieniä suolasia naposteltavia :p 
Ja meillähän olikin aikas mukava ilta,hauskoja juttuja ja hyvää musiikkia. : ) Puolen yön aikaan suunnattiin baariin jossa esiinty kuningasidea ja poistuttiinkin kyllä jo sen jälkeen kun enemmän duoo kun sooloo biisi oli soinut :D Haettiin grilliltä ruokaa ja tultiin kotiin syömään ja nukkumaan.:) 

Tänään on ollut laiska päivä ja mä en oo liikkunut kotoa yhtään mihkään , J kävi meille hakemassa kebusta ruokaa :p Äsken katottiin katsomosta Putouksen finaali ja ihan oikealle meni kyllä voitto,uh hauska jätkä!;D
Tänään sit aikasin nukkumaan että on huomenna taas virkeenä alottelemassa uutta työviikkoa (: 
Rentoo sunnuntain jatkoo kaikille,moiks!

Edit:
Ihanat vieraamme toi muutamia tuparilahjoja <3 Kiitos paaaaljon ihanat!! :))

Ja ihana ystäväni P antoi tuparilahjan vähän etukäteen ja se onkin päässyt jo seinälle <3 
<3 <3 

8 kommenttia:

  1. Oot niin nätti! (:

    VastaaPoista
  2. Onnea uuteen kotiin <3

    VastaaPoista
  3. oot parturi ilmeisesti?? sun tukkas näyttää kyllä niin kärsineeltä että en nää mitään hienoo noissa hiuksissä? kulahtanu väri ja huonon näköset hiukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olen parturi-kampaaja ammatiltani :) Tuossa kuvassa väri ei ole kyllä haalistunut kun juuri edellisenä päivänä värjäsin ne kuparilla :D (toki kummassakin kuvassa jotka täällä näistä uusista hiuksista on,niin väri näyttää ihan erilaiselta mitä se luonnossa on! :D eli pitääpäs ottaa enemmän kuvia luonnonvalossa.:>) Ja kyllä, klipsi-pidennykseni ovat valitettavasti jo kärsineet ja olisi pikkuhiljaa aika ostaa uudet! :) Myös omat hiukseni ottivat itseensä värin vaalentamisesta mutta kaljuksi en kuitenkaan ajatellut vetästä,eli näillä mennään, kunnolla vaan hoitotuotteita! x) Ja eikös se niin ole että suutarin lapsilla ei ole kenkiä? ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)