perjantai 8. helmikuuta 2013

Nellyn mekkoja

Moikka ihanat <3 Ajattelin tulla kertomaan teille yhdestä aika kivasta jutusta. Nimittäin Nelly.com:issa on tällä hetkellä mekkoja myynnissä hintaan 9,95e
 Kuva täältä ! Ja nellyn sivulle pääset tuosta linkistä myös. :) 

Mietin pitkään että tilaanko tuolta mitään kun tuntuu ettei noita mekkoja oo nyt hetkeen tarttenut käyttää niin aattelin ensin että turha tilata mitään.. Mutta sitten ajattelin kuitenkin vähän pisemmälle ja varmastihan noita joskus tulee käytettyä niin olihan se nyt kiva tilata ne kaappiin odottamaan sopivia tilanteita ;) Kun ei tuo hintakaan ole todellakaan paha ! Eli käykääs nyt kaikki katsomassa löydättekö mieleisiänne, ennenkun koot loppuu!! ( Mulla nimittäin oli pari muutakin jotka olisin halunnut mutta ne ehti mennä :< ) 

Tähän mekkoon pääset tästä!!

Ja tähän mekkoon tästä !

Ahh,en malta odottaa että pääsen sovittamaan noita ja varsinkin että tulee tilaisuus laittaa noi päälle ihan ulos lähtiessäkin!! ;) Eli menkäähän Nellyn sivuille NYT NYT NYT!!! :DD 

( HUOM! en hyödy tästä postauksesta mitenkään,ajattelin vain vinkata tästä teillekkin kun satuin näkemään tämän kivan tarjouksen!! )

Mutta ihanaa perjantai illan jatkoa kaikille! :) 

6 kommenttia:

  1. Hups, taisin itse tilata tuolta pari mekkoa ;D

    VastaaPoista
  2. tieks mihin asti toi tarjous on voimassa vai joko se meni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttäis siltä että toi tarjous on nyt loppunut :/

      Poista
    2. no niimpä tietysti. justii ku normaalisti käyn aikalailla joka päivä kattoo tääl sun blogis ni nyt sitten en oo muutamaan päivään käyny kattoos ku olit jostaki tälläsest tääl ilmottanu ni mul meni ihan ohi! damn.

      Poista
    3. Voi että :S Toi oli kyllä hyvä tarjous! Mutta toivotaan että pian taas tulee joku uus kiva niiin oot skarppina sitten! :))

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)