sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Muista ettei vaihtaa saa jos alkaa kaduttaa

...Eli Jesse Kaikuranta <3 Kyllähä se olikin hyvä!!! Aivan huippu! :D Voisin mennä koska vaan uudestaan. Eli ISO kiitos hänelle joka tän lipun mulle joululahjaksi antoi ! :) 
Ensin mietittiin et mikä eläintarhan kierrosajelu tää on kun meidät ohjattiin bussille.. :D Mut se kuljettikin meidät lähemmäs hallia jossa keikka oli :) 
Olin aikasemmin kuunnellut jo muitakin jessen biisejä että tiedän vähän mitä on luvassa. ( muuten oisin tiennyt  vaan ne muutamat joita radiossakin soitetaan... ) 
Jessen laulamana mikä vaan biisi kuullostaa hyvältä , on se sen ääni niin mahtava ! 
Tulihan tuolla muutama kyynelkin valutettua ja olin ihan kananlihalla koko konsertin ajan! :D Vieläkin hymyilyttää! 
 Paikka oli ihan täynnä ja en ihmettele ollenkaan! Oli toi tosiaan niin huippu ( onko nyt tarpeeks hehkutettu :D haha. ei vaan voi olla kehumatta ! ) Eli voin kyllä koko sydämestäni suositella kaikille että menkää kuuntelemaan jesse kaikurantaa, ehdottomasti!



4 kommenttia:

  1. Oi! Jessen keikalle ois ihana mennä joskus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kannattaa mennä kyllä! Oli tositosi hyvä! :) Radiossa kun oon kuunnellu noita sen biisejä ni ajatellu et "no onhan tää nyt hyvä:)" mutta nyt kun näki livenä niii äää,ihan mahtava! :DD

      Poista
  2. omasta mielestä jessellä on ihan mahtava ääni, mutat toi biisi josta oot ottanut tuon otsikon on ihan hirveä:--D siis ne sanat on jotai kauhistuttavaa. onneks sillä on muita hyviä biisejä:-) kiva blogi sulla muuten!

    xx, Carpe fucking Diem, jos jaksat käy kurkkaamassa:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha,aijaa ;D Mun mielestä se taas on hyvä biisi! :) Mutta näin se on että jokainen tykkää vähän eri biiseistä jne.. :) Kiitos! Täytyy käydä kurkkimassa myös sun blogia!(:

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)