tiistai 19. helmikuuta 2013

ruokaa ja muutama asia liikunnasta

Eilen oli vielä ruuaksi kaali-jauhelihakeittoa ja eilen samalla kun haettiin mun mekot postista käytiin myös ruokakaupassa hakemassa ruokavärkkejä tälle päivälle.:) 
Ja tänäänhän oli siis ruokana makaroonilaatikkoa ja lisukkeeksi avokaadoa ja kurkkua :P HYVÄÄÄ!
Tein pari vuuallista tuota että riittää useammaksi päiväksi..Kiva kun ei tartte ihan joka päivä olla tekemässä ruokaa. :) Tänään kun sain ruuan tehtyä menin käymään P:n luona kahvilla ja hetki ehdittiin jutustella. :) Oon tänään pessyt myös muutaman koneellisen pyykkiä...muuten oonkin nyt vaan ollut ja meinais vähä väsyttää että eiköhän sitä vois siirtyä untenmaille pikkuhiljaa :)

Tarkoitus olisi myös kävästä keskisellä tässä joku päivä ja ajattelinkin ostaa sieltä jonkinmoiset käsipainot! Jos sais ees pikkasen jotakin kotona tehtyä(:  Ja nyt alkaa pikkuhiljaa lenkkeily innostuskin taas herätä (ehkä vaikutusta tuolla että kävelee joka päivä työmatkat ja huomaa kuinka ihana olo koko päivän ajan töissä) Tällä kertaa ajattelin kuitenkin aloittaa lenkkeilyn ihan yksin kera mp3 soittimen! Oon huomannut että jos sopii kaverin kanssa päivällä että mennään lenkille,niin just sillon ei sitten jaksa persettään liikauttaa kotoa mihkään ja joskus ne aikataulut kaverin kanssa ei sovi yhteen... Eli parempi vois olla kun menis yksin ja sais lähteä just sillon kun haluaa :) vaikka tokihan kun kaverin kanssa lenkkeilee tulee siinä kaks kärpästä samalla iskulla , liikunta ja kuulumisten vaihtaminen ja paljon pisempikin matka tuntuu lyhyemmältä hyvässä seurassa!

Edelleenkään en voi tehdä päätöstä "tänään aloitan terveellisen elämän" -koska se ei tule onnistumaan.Jos kiellän heti kaikki vähätkin herkut itseltäni, luovutan samantien! Eli parempi pikkuhiljaa. Ja positiivisempaan suuntaan ollaan menossakin ihan ensimmäinen askel on kuitenkin tuo että teen kunnon kotiruokaa, enkä syö pakastepizzoja ja hae joka viikko kebaa + ruokaa grilliltä. Ja tietenkin pelkästään positiivinen asia on tuokin että asuu nyt lähempänä työpaikkaa ja olis enemmän kun naurettavaa kulkea tuo matka autolla :D Eli tulee haukattua heti aamusta edes vähän raitista ilmaa ja sama työpäivän jälkeenkin :)
Ja säästyyhän auton bensoissakin paljon! Ei oo tarttenu olla kokoajan tankkaamassa..Kun kauppakin on matkan varrella kun tulen kävellen töistä niin senkään takia ei tarvitse autolla lähteä.

Mutta joo,tässä tämmönen kiva avautuminen tälle illalle :DD Positiivisempaan suuntaan ollaan menossa ja se on pääasia! :) Pikkuhiljaa , pikkuhiljaa ... Hyvä tulee :P  Jep, Hyvät yöt <3

2 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa moii!! :)
    hei en löydä täältä sitä kohtaa mistä voi ryhtyä lukijaks :o (sokea(ko))??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mooi!! :) Jooo mulla ei oo sitä tässä ollenkaan... :o Tai siis saishan sen mutten oo laittanut, täytyy kattoa joskos se jossakin vaiheessa ilmestyisi.(:
      Mutta tervetuloa lukemaan <3!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)