keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Puuroo !

Ihme on tapahtunut ! ! Roosa syö puuroa ! What ? ? En oo koskaan tykännyt puurosta ja koulussa kun sitä oli ja vähän yritti saada meneen alas ni oksu meinas tulla.. -.- hhyi ! Mutta tänään, kävelin aamulla kauppaan ja hain pikapuuroa ja mehukeittoa:
 Mietin eilen että mitä evästä mä tänne töihin keksin (jotain lämpöstäkin) kun meillähän ei mikroa ole.... Oon syönyt päivien aikana välillä leipää,välillä salaattia, banaania , mandariinia, mango-pilttiä.. Mut nyt aloin kaipailemaan jotakin lämpöstäkin. :) Joten päädyin sitten puurooon ja onneksi niin tein!
OLI HYVÄÄ  !  :P 

Kyllä huomaa kuinka sellaisetkin ruuat menee alas nyt vanhempana mitkä ei maistunut ollenkaan joskus nuorempana.. Mutta hyvä niin! :) 
Aurinkoista keskiviikko päivää kaikille<3, nauttikaa päivästä ulkona ne ketkä pystyy, mä nautin täällä töissä(; (Eli toiveissa siis viikonlopulle aurinkoista säätä!! <3)

6 kommenttia:

  1. Hyvä että oot nyt oppinu! Puuro on kyllä hyvää kuhan siihen laittaa kaveriksi jotain :) Tai siis yleensä perus vesikaurapuuro ei oo mitään kauheen herkkua :D Ja aurinkoa kyllä toivotaan täälläkI!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Joo onneks päätin kokeilla, kerta siitä nyt tykkäsin :P Ja pidetään peukkuja että aurinko näyttäytyis enemmän <3

      Poista
  2. heei mikro ei maksa kun parhaimmillaan pari kymppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiedän.. :DD Ja ei oo musta kiinni ettei työpaikallani ole mikroa jos olisi niin se löytyisi sieltä ehdottomasti ensimmäisten tavaroiden joukosta,sen verran kova mikron käyttäjä olen :D
      Tähän nyt on ihan muut syyt ettei sitä ole ja en tiedä viittinkö niistä täällä puhua :D

      Poista
  3. Näköjään! :D Ennen en tosiaan tykännyt , mutta nyt menee alas ja tänäänkin tuli sitä syötyä :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)