keskiviikko 6. helmikuuta 2013

KanaPäivä

Heippa <3 ! 
Vietin tänään koko päivän yksin töissä ja olikin kiire! Tuntu että kaikki haluaa samaan aikaan parturiin ;D Ehdin kuitenkin päivän aikana vaihtamaan P:n kanssa kuulumiset pitkästä aikaa :) Muistakkaan koska oltiin viimeksi nähty! 
Tässä tämän päivän työasu:
Housut H&M
Alla oleva musta toppi Gina Tricot
Paita H&M
(Pistin eilen h&m:lle tilauksen pitkästä aikaa...Mustat farkut(toivottavasti on sopivat!!) ja yhdet rintsikat) 

Lähdin töistä vähän viiden jälkeen ja poikkesin matkalla kaupassa, on muuten ihanaa nyt kun pääsee kävellen töihin (jaksaakin kävellä kun on niin lyhyt matka ;D) ja matkan varrella on ruokakauppa. :) Jes! 
Kotiin kun tulin oli J laittanut meidän uuden taulun olkkarin seinälle :) (tajusin muuten äsken että ens viikollahan kaiken pitää olla valmista kun on mun synttärit ja ajattelin kutsua sukulaisia kahville :o :) Hops...Tulee ehkä kiire :D)
 Ruuaksi meillä oli tänään riisiä,kanaa,curry-kastiketta ja tuorekurkkua. :P Muistakkaan koska viimeks syönyt currykastiketta! :o Hyväääääää oli !
Ja jälkkäriks kahvia ja jätskiä :P Nyt odottelen että salkkarit alkaa, taidan maata vaan kotona taas tämänkin illan :D nyt kun on näin kiva koti niin täällä todellakin viihtyy eikä huvita lähteä enään töiden jälkeen mihkään..
Kirjottelen taas sit kun on jotakin kirjotettavaa! ;D Moido!
Ps. Huomatkaa alempi postaus.....Kysely taaas!

Pakko lisätä tähän loppuun yks hyvä biisi :


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)