lauantai 23. maaliskuuta 2013

Perjantaina oli vapaata

Pidin perjantaina eli eilen vapaapäivän ja ainut sovittu työjuttu piti olla klo 15 käynti kirjanpitäjällä, mutta sekin peruuntui paria tuntia aikasemmin... 
En ollut suunnitellut vapaapäivälle mitään sen kummempaa tekemistä. Heräsin puoli kahdeksan aikaan ja keitin kahvia ja aloin laittautumaan. Äitini soitti ja kysyi menenkö käymään sen työpaikalla ja käytäisiin yhdessä ruokakaupassa jne. :) Suuntasin siis sinne! 
(kuvassa poitsut joiden kanssa suunnattiin keskiselle)
Äiten kanssa tekemistä riitti pariksi tunniksi ja puolen päivän aikoihin menin käymään Anskulla kahvilla ja syömässä sen tekemää juustokakkua joka oli niiiiiiin hyvää! :P Kahvittelun jälkeen tulin kotiin siivoilemaan ja keittämään kahvia kun J pääsi yhdeltä töistä ja iskäkin oli lupautunut tulemaan kahville. :)
Kengät - h&m , Housut - Löytötex , Valkoinen paita h&m , Takki - h&m , Huivi - Turkista , Aurinkolasit - h&m 
Samalla kun iskä ja J joi kahvia ja höpötteli niin mä valkkasin päälleni kevyemmät vaatteet kun päätettiin lähteä nopsaa käymään keskisellä ja en koskaan tykkää lähteä sinne paksuissa vaatteissa hikoilemaan.. 
Keskisen reissu oli hyvin nopea ja en oo varmaan koskaan ollu siellä niin vähää aikaa :D Ostin vain yhden dvd:n ja pojat jotaki kalajuttuja. Viime viikolla tulleet h&m:n paketit aiheuttivat sen ettei huvittanut shoppailla yhtään vaatteita.. :D 
Reissusta kun kotiuduttiin niin katsottiin mun ostama leffa ja syötiin nuudeleita. :D Katsottiin myös salkkarit ja niiden jälkeen lähettiin pyöriin kylälle hetkeksi ja ajoissa nukkumaan. :) Tänään mulla oli työpäivä 9-13 ja sen jälkeen tulin kotiin jatkamaan siivouksia ja nyt lasagnette on uunissa ja pian päästään syömään! :P Illalle ei oo vielä mitään suunnitelmia,eli saas nähdä mitä keksitään! Mutta hyvää lauantai iltaa kaikille <3 Moido! 

Ps. Muistakaa käydä laittamassa vielä kysymyksiä tännnne! :) 

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)