maanantai 4. maaliskuuta 2013

ElokuvaVinkki !

Ajattelin tulla vinkkaamaan teille muillekkin hyvästä elokuvasta joka katsottiin eilen. Mä ensin vähän epäröin koska olisin mielummin halunnut kattoa jotaki rakkaushömppää... :D Kummatkin kuitenkin haluttiin viettää ihana elokuva-ilta ja mä sitten ajattelin olla ihQ avovaimo ( ;DD )  ja suostuin katsomaan tämän elokuvan: 
Kuva täältä!
Ja onneksi suostuinkin koska tykkäsin tästä paljon!! :) Erittäin usein mun mielipide toiminta jne elokuvista on etttä ääää eii huvita ja ei kiinnosta ja mielummin kattoisin kauhua tai romantiikkaa. Mutta melkeempä aina käy niin että kun vaan alan katsomaan toimintaa niin pidän siitä kuitenkin ja yleensä jopa todella paljon!:)
Eli jos ette tätä ole vielä nähnyt niin suosittelen kyllä! :) Muita elokuvia joita haluisin nähdä on mm. se salkkarit leffa ja 21 tapaa pilata avioliitto! Kauhuleffaa ei ollakkaan vielä tässä uudessa kodissa katsottu eli ehkä se ois seuraavana vuorossa ;) (vaikka järkevintä ois olla katsomatta kauhua koska mielikuvitus on muutenkin liian vilkas ;>) Ps. Huomatkaa alempikin postaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)