torstai 14. maaliskuuta 2013

Hihat lähti

Hyvää huomenta! :) 
Täällä ollaan herätty jo tunti sitten , eli ennen seitsemää. Keitin J:lle synttärikahvit kun se on tänään vuoden vanhempi.(:  Kohta alan valmistautumaan töihin lähtöön , kunhan vaan selviän tästä aamukoomasta ensin.. :D J:lle ostin synttärilahjaks tämmösen söpön apinan:
 <3 Ja muutakin hyödyllistä. Tää oli vaan tämmönen söpö hömppälahja :D Kuulemma lahjaa ei ois tarttenut ostaa,eikä J osannut toivoakkaan mitään vaikka yritin kysellä... Mutta mä niiiiiiin tykkään ostaa lahjoja,etenkin kun on syy! :) Tänään mulla onkin lyhyempi työpäivä ja suunnataan iltapäivällä syömään yhdessä! <3
Kattelin yks päivä yhdestä blogista kun kirjoittaja oli tuunannut omasta farkkutakistaan farkkuliivin! Ja tajusin että multahan löytyy myös yks farkkutakki jota en oo oikein koskaan tykännyt käyttää joten päätin tehdä saman, eli leikkasin tyhmät hihat pois ja nyt mulla on paljon mukavempi vaate eli farkkuliivi ! Varmasti tulee käytettyä nyt enemmän.(:  Eli helposti saa vanhoista vaatteista kivempia , ihan kun ois ostoksilla käynyt. ;D Mulla on muutama idea koskien muitakin vaatteita ja varmasti tuunailen niitäkin myöhemmin!
Nyt taidan mennä laittautumaan! Hyvää viikonloppua kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)