keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

2v synttärijuttua ja vähä kesäfiilistelyy !

Tänään lähdin töistä muutamaa tuntia aikasemmin ja suuntasin shoppailemaan pikkumurulle,eli Iidalle synttärilahjaa kun se täytti eilen 2vuotta! Kyllä aika menee hurrrrjan nopsaa , vasta vähän aikaa sittenhän se oli vasta tämmöinen pikkunen pallopää<3 :
Samalla kun touhusin Iidan kanssa yritin saada edes muutaman sanan suustani myös tämän tyttösen äidille,eli hyvälle ystävälleni Anskulle<3 Oon niin älyttömän touhussani ton pikkutyttösen kanssa aina kun meen niille kylään että aina kyläily reissun jälkeen saa ajatella että "olisin mä nyt vähän enemmän voinu Anskullekkin puhua" :D Mut nyt kun Iida on oppinut melkoisen hyvin jo puhumaan jne niin sen kanssa on niin hauska jutustella ja naurulta ei voi välttyä ! ;D Kummatkin tyttöset ovat erittäin tärkeitä<3 
 Kyläilyn jälkeen poikkesin ruokakaupassa hakemassa ruokavärkkejä ja samalla nappasin mukaan pari pussia rairuohon siemeniä ja tipuja! :D On ainakin valmiina sitten pääsiäistä varten..
Ostin myös kivan pirteitä keltaisia ruusuja :) 

Tässä alla on kaksi kuvaa vissiinkin vuodelta 2010 (: Ensimmäinen kuva taitaa olla otettu juhannuksen aikaan ja alempi kuva on otettu muuten vaan jonain kivana kesäpäivänä kun oltiin vaarin veneellä järvellä!
 Viime kesänä vaari ei laittanut venettä ollenkaan vesille , eli toivottavasti tänä kesänä vene pääsee veteen ja me päästään veneilemään <3 Se on niiiiiiin kivaa ja jännää mennä veneestä uimaan lähes keskellä järveä! ;) haha!
Oijjjoi miten tulikin ikävä tota hiustenväriä! :P Mutta turha toivo.......en meinaa kyllä pilata enään yhtään näitä hiuksiani vaalennusaineella! :/ Vai pitäiskö leikata ihan poikatukka ja sit ihan tuhkan vaaleaksi????? ;) NO EHKÄPÄ EI! :D Nyt taidan painella suihkuun hoitamaan näitä jo valmiiksi kuivia hiuksiani ! Palataan taas,moidot <3

3 kommenttia:

  1. viimenen kuva on aivan paras! toi blondi tukka kieltämättä sopi sulle, kun nenä päähän ;) tai se blondi&/musta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vai pilkistääkö tuolta mustaa? ;D

      Poista
    2. Noi oli kyllä kivat! :D Ainakin näin jälkeenpäin ajateltuna, sillon niihin ehkä tais mennä iha muutamat kerrat hermo.... :DD Taitaa sieltä jotaki tummaa väriä vähä näkyä. (:

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)