tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hiihtämisestä

Ajattelin tehdä pienen postauksen hiihdosta. :D Enkä nyt tiedä että mistä tämä idea tuli (ehkä siitä että isäni on alkanut hiihtämään,jonka en muista ainakaan mun aikana hiihtäneen koskaan :D ja samaten kaverini Ansku oli käynyt hiihtämässä,vaikka on sitä vihannut aina.)  Mun "suhde" hiihtämiseen on semmonen etten oo hiihtänyt sitten yläasteen jälkeen ollenkaan,en edes omista suksia! Yläasteella se vaan oli niin kamalaa pakkopullaa että jäi kyllä kammo enkä siksi oo sen koomin suksilla liikkunut! 
Mutta nyt oon alkanut miettimään asiaa uudestaan koska nyt hiihtäminen olisi täysin vapaaehtoista ja saisi siis mennä koska itseä huvittaa,sen pituisen lenkin minkä jaksaa ja olla siellä ladulla niin kauan kun haluaa ja saisi mennä ihan omaa tahtia eikä tarttisi miettiä ollenkaan muita! Eli eiks se voiskin olla ihan mukavaa? :) Koskaan ei oo ollut siitä kiinni ettenkö osaisi hiihtää, osaan kyllä ja aika hyvinkin, ala-aste aikana voitin useammankin leikkimielisen hiihtokilpailun (silloin kun se hiihtäminen vielä oli ihan hauskaa) .    

Ensimmäinen vaihe olisi kuitenkin se suksien hankkiminen ja kuitenkaan en halua juurikaan niihin panostaa koska melko varma olen ettei musta mitään himohiihtäjää tule vaan pikemminkin sellanen että hiihdellään sillointällöin.. :D Mutta siinä on sitten taas se että niiden suksien täytyisi olla sen verran hyvät ettei se ladulla olo ole kamalaa lipsumista tai vaihtoehtoisesti ettei meinaa liikkua mihkään :D Koska sitten ainakin tulee het olo "joo ei oo mun juttu." 
Ajattelin kuitenkin siirtää tämän suksien hankkimisen ensi talvelle ja miettiä siis siihen asti että oonko nyt tosissani vai onko tää vaan semmonen hetkellinen innostus ;DD

Kertokaapas tekin että millainen suhde teillä on hiihtämiseen?? :) 

17 kommenttia:

  1. vittu nää on niin järkeviä nää sun postaukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko sinäkään kovin järkevä kun luet blogia jonka sisältö ei miellytä?? :)

      Poista
  2. Joo siis mäkin ''innostuin'' tosta hiihtämisestä tänä talvena mut sitten kun lainasin äitin suksia ja kävin kerran hiihtämässä niin yhtä kamalaa se oli kuin aina pakollisena liikuntatunnilla. Eli jäi siihen yhteen kertaan mut tulipahan kokeiltua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ;D Vähän veikkaan että mulla voi olla sama homma! Mutta ei tiä ennenku kokeilee.. :D

      Poista
  3. Kannattaa ostaa ne sukset nyt kun niitä saa isoilla alennuksilla :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on kattonutkin et aika halvalla sais :) Mut ei oo kyllä vielä ostoslistalla ensimmäisenä..

      Poista
  4. Minä olen kyllä hiihtänyt ihan pienestä asti,aina tähän päivään asti ( olen nyt 25v ) Ja pidän siitä erittäin paljon! Varsinkin jäällä hiihtäminen on erittäin mukavaa :) Ja miksi täytyy aina ottaa niin liikunnan kannalta se,esim. voihan sitä hiihtää johonkin makkaranpaisto paikalle ja istuskella siellä ja nauttia esimerkiksi mukavasta auringonpaisteesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Nonii! onhan se hyvää liikuntaa ja saa kivasti raitista ilmaa! :)

      Poista
  5. Joo yhdyn ensimmäiseen kommenttiin, wtf teet postauksen hiihtämisestä vaikka et sitä harrasta tai mitää :D ja pikku vinkki se ei oo suksien laadusta (hinnasta) kii jos ne lipsuu tai tökkii paikallaan vaan voiteista xD haha. Terveisin. Kilpaa hiihtävä nainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :'DD hahha! Enköhän saa kirjoittaa postauksia mistä haluan , jos mietin hiihtämisen kokeilua pitkästä aikaa tms niin voin siitä kirjoittaa postauksen vaikka en sitä harrastaisikaan! :) Terkkuja ja ihanaa kevättä sinne kilpaa hiihtävälle naiselle! :)

      Poista
  6. mitä ihmettä? omasta mielestäni on hyvinkin normaalia kirjoittaa omaan blogiinsa sellaisista aiheista jotka mietityttää, tai jotka on omassa arkipäiväisessä elämäsä. inhokki, tai suosikkiasioita? :DD eli hyvä postaus tää mun mielestä on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu vähän kans suu auki kattelin noita kommentteja,et eivät voi olla tosissaan?:D Eiköhän jokainen blogin pitäjä itse päätä mistä tänne kirjoittaa ja ne joita ei tekstit kiinnosta niin voi olla lukematta.. :) Mielestäni näin se menee!

      Poista
    2. Hohooo hirvee meteli parista kommentista XDD kritiikkiä kannattaa osata ottaa asiallisesti vastaan.. Eikä lähtee oikein porukalla läyhäämään "ettö voi kamala kun nyt se laitto" " en vaa käsitä"

      Poista
    3. Osaan ottaa vastaan myös kritiikkiä. :) Mutta en näe noissa mitään järkevää palautetta jota pitäisi "osata ottaa vastaan" :D

      Poista
    4. myös kommenttien kirjottajien pitää osata ottaa vastaan kritiikkiä ;)

      Poista
    5. Aina löytyy joku ihana kaveri mikä tulee ku soturi puollustelemaan blogin pitäjää :D hah

      Poista
    6. whaat. aha! :D tulin kyllä ihan omasta halusta kommentoimaan oman mielipiteeni, ei muuta. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)