keskiviikko 9. tammikuuta 2013

XBOX

kuva täältä!

BööBöö! Varoitus! mulla ei oo yhtikäs mitään asiaa,kunhan tuun vaan muutenvain höpöttelemään ihan turhia.. Postauksen ainoana kuvanakin saa toimia vain netistä pöllästy xbox kuva... Tätä kotiani on tullut jälleen "sisustamaan" tollanen "mukava" pelikonsoli ja mähän en siis oo mikään pelaaja ihminen ja en pelaa juurikaan muutaku sillontällön juomapeliä ;DD Mut nyt oli ihan pakko testata vähä GTA:ta ja haha,hauskaa kattomistahan se mun pelaaminen oli.. ;) Mut nyt kun tiän et toi boksi tulee "piristämään" arkea ihan pysyvästi niin ajattelinkin että täytyyköhän hankkia joku ihan oikeesti minunkin mielestäni mukava peli siihen..Joku lasten peli kenties ? ;) Täytyypä seuraavan kerran kun keskisellä käy nii silmäillä pelitarjontaa...;) hah! 

Multa löytyy sims 2 tietokoneelle ja sen pelaaminenkin on kyllä jäänyt ihan täysin niin siks olen päättänyt olla hankkimatta mitään pelejä kun en niitä kuitenkaan kauaa jaksa / ehdi pelata... Mut jos jonkun halvan kivan pelin keskiseltä löytäis niin vois sitä jonkun ostaa ni joskus tylsinä iltoina voi iltaansa tommosen parissa kuluttaa. ;) Ehkäpä palataan tässä peli asiassa myöhemmin! hahaa :D 

Tänään kun pääsin töistä menin suoraa käymään kahvilla mun pikkuveljen luona joka pääsi viime lauantaina armeijasta kokonaan kotiin<3 ihanaa! Tosi nopsaa meni puol vuotta. :) 

Sit viime perjantaina käytiin kavereitten kanssa kattomassa tampereella Hobitti 3D-leffa ja oli kyllä ihan hyvä!! :) Olin ekaa kertaa 3Deessä ja vois mennä kyllä uudestaankin, kokoajan vaan odotti et koska tulee kohta jossa jotakin tulee päin. :D:D Joku kauhuleffa ois kiva kattoa 3deenä ;P (Mut ehkä tämmöselle arkajalalle se ei ois ollenkaan hyvä juttu....) Meidän piti ensin mennä kattomaan Juoppohullun päiväkirja mut sinne oli enään 5paikkaa jäljellä niin mentiinkin katsomaan hobitti. 

Noniii,eiköhän tää höpöttely riitä tälle illalle, jos suunnistais suihkuun ja nukkumaan että on taas huomenna pirteenä töissä. Good Night <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)