torstai 24. tammikuuta 2013

Sisustusjuttua ja yleistä höpinää

Hyvää huomenta!! :) 
Tänään on taas perjantai ! Justhan se oli.. Menee kyllä viikot ihan älyttömän nopsaa. Ja huomenna tulee viikko asumista uudessa kodissa ;) Oon kyllä niin tyytyväinen tohon asuntoon ja en malta odottaa että se on täysin valmis! Sunnuntaina suunnataan ikeaan niin eiköhän se koti sit pikkuhiljaa ala näyttään siltä miltä pitääkin :D Eiks se nii mee et hiljaa hyvä tulee ? ;) 
 Eilen kuitenkin vähä yritin jotain tavaroita järkätä paikoilleen ja siirtelin tauluja edes takas ja mietin että minkä laitan mihin jne... :D Tää vaaleenpunanen taulu löytyy makkaristamme jossa on samaa väriä olevat verhot. :)
 Mun äiti oli luvannut meille olohuoneeseen tommosen vähän isompi kokoisen karvamaton ja kävin sen eilen hakemassa ja laitettiin tietenkin heti lattialle. :) Ja Jotexin pakettikin oli saapunut eilen ja sieltä olin tilannut paneliverhot, 2kpl mustia ja 2kpl valkosia, ne eilen silitin ja laitoin olohuoneeseen. :) Rakastan paneliverhoja kun ne on niin ryhdikkäät ja siistit!!
 Eteisen nurkkauskin sai vähän uutta ilmettä kun J haki kotoaan lipastonsa. :) 
Haettiin eilen myös vanhalta asunnolta parit kattolamput ja J asensi ne olohuoneeseen ja eteiseen. :) 
Mulla oli eilen vapaapäivä ja kiertelin ystäväni N:n kanssa kirppareita ja kaks löytöä tein, nimittäin Longchampin laukku 0,50e  (aivan huippu löytö!!!! :P) ja Pinkki "reikäNeule" 1e. 

Tänään aamulla heräsin jo puol 7 aikaan mutta jumitin koneella pisemmän tovin ja kahvin keittokin jäi vähän myöhäseks ja sit meinaskin tulla kiire meikatessa ja hiuksia laittaessa :D 
 Suoristusraudalla saa kivan rentoja kikkuroita! 
Farkut Gina Tricot Paidat H&M

Vaikka vähän kiire tulikin niin olin töissä jo 20vaille 9 :D Eli ei mulla vissii kauhee kiire tullut ? x) Noh..tuntu siltä..... Viikonlopuks ei tosiaan suurempia suunnitelmia ole kuin se sunnuntainen ikean reissu. :) 
Nyt taas jatkamaan töitä! Moimoi ja ihanaa viikonloppua ! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)