tiistai 22. tammikuuta 2013

Tiistai ja Keskiviikko

Heiissan <3 
Oon muistanut käyttää kameraa nyt ees vähän ja ottanut siis muutaman kuvan teille tänne ettei tartte ihan kuvottomia postauksia kirjoitella. :p Oon nyt tosiaan kävellyt joka aamu töihin kun uus koti on sen verran lähellä. Kivaa! :) Ja autoa en oo käyttänyt lauantain jälkeen ollenkaan :D 
Eilen kun pääsin töistä soittelin P:lle et tulisko se käymään kahvilla ja hän lupautu. Haettiin siinä samalla muutama pahvilaatikollinen tavaraa vanhalta kämpältä..
Vielä siellä ois vähä tavaraa ja siivotakin täytyy. :) Mut onneks ei oo mikään kamala kiire kun vasta viimenen päivä tammikuuta täytyy palauttaa avaimet. Ei vaan parane jättää viime tippaan ettei tartte kiireellä tehä!
Kävin eilen myös vähä shoppailemas löytötexissä ( :D ) ja oon jo hetken halunnut keittiöön pikkuradion ja nyt sellanen löytyy <3 :
Laatikot kun oltiin P:n kanssa saatu kannettua,istahdettiin sohvalle katsomaan salkkareita ja huui ku jännä jakso! ;D Hah.. P lähti salkkareitten jälkeen ja mä aloin värjäilee hiuksia....Sain idean että vaalennan osion tosta toiselta sivulta ja laitan siihen vähän punertavaa. :) Ja nyt nää onkin niin kivat että tekis mieli värjää hiukset sillai liukuvärjätysti ja vetästä tätä punertavaa kaikkialle latvaan... :) hmmmm. saas nähä mitä viel teen!
(Kivan siististi levitetty väri ;>)
Tänään sit heräsin jo puol 7 ja join aamukahvia ja istuin koneella hetken. Sit aloin meikkaan,valitsemaan vaatteita ja laittamaan hiuksia. Mukavaa kun herää vähän aikasemmin on paaljon enemmän aikaa tehdä kaikki aamutoimet kunnolla! Vois ottaa tavaksi :P 
Asuksi valikoitui tälläistä! Vähä erilaisempaa työasua kun yleensä :) Mutta tykkään!
Legginsit - en tiedä mistä
Mekko - Vaarini tuonut thaimaasta :) 
Neule - H&M

Ja vähän huonoo kuvaa hiuksista:
Ite tykkään paaaaljon! :P
Mutjoooo, meen töiden pariin! :) Kirjottelen taas mahdollisimman pian. Heipat ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)