maanantai 7. tammikuuta 2013

Joulupäivä 2012

Mä nyt en enään jaksa odottaa et saan P:n kamerasta kuvat vaan tuun jo kertomaan teille vähän meidän joulupäivästä, unohdan muuten pian et mitä sillon tehtiinkään.. :D Laittelen niitä P:n kameran joulupäivä kuvia sit vaikka jonkun kysymyspostauksen sekaan tai jtn ! 
Kamala tää kuvan laatu! :D Eli juhlittiin siis joulupäivänä mun luona jossa ei kesällä saadun valituksen jälkeen oltu juhlittu ollenkaan, niin aateltiin että eiköhän nyt uskalla pitkästä aikaa vähä metelöidä... Tästä sakista kun ei ihan vähää sitä ääntä lähde ja yleensä se musiikkikin menee niin kovalle kun vain saa !
Beige hame - H&M
Musta paita - H&M 
Rannekoru - Löyttäristä 
Huhhuh mikä kuva ;D:D Mut J on ihana <3 
Maailman rakkainn P <3 ! ( Ja mulla toi musta paita on semmonen mistä näkyy pikkasen läpi ja laitoin ihan tarkoituksella tommoset BlingBling rintsikat sinne alle :d )
Juotiin "vähän" glögiä ja pelattiin juomapeliä :P Ja kuunneltiin musiikkia. ( Olin päivällä niin ilonen et saadaan musiikkia Spotifyn kautta kun olen sinne jo kauan keräilly biisejä soittolistalle ni ei tartte kokoajan olla vaihtamas biisiä jne...............niin eiköhän just siinä ennen vieraita Spotify ilmota että en saa enään kuunnella sieltä ilmaseks musiikkia ja seuraavaks pitäis maksaa jotain et saa käyttää sitä...:D JooEiKiitos ! Eli äkkiä tekee soittolistaa YouTubeen .. :D Eli ihan selvittiin ! (;
Namm Nam ;P 
Joskus vissii puolen yön paikkeilla lähettiin baariin ja poistuttiin sieltä kyl ennen pilkkua ja poikettiin hakemas grilliltä ruokaa (eiku mähä en sillo syönytkää,oho oho! :d ) Kotona sit hetken aikaa valvottiin ja mä join monta lasillista vettä että välttäisin seuraavan päivän olot! :D No aika hyvin siinä onnistuinkin,seuraavana päivänä olo oli muuten ok mut kauhee väsy ! Eli seuraava päivä meni muistaakseni vaan makoillessa :D

Tuos parit illan ehdottomat ykkösbiisit ^^ :D:P
Nyt voikin tulla hieman taukoa tässä postailussa ( niinkun vähä ollut jo ) Mut yritän kirjoitella het kun vaan ehdin ja heti kun on jotain mistä kirjotella! :) Eli palataan astialle muruset ! (;  <3

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ja vähän turhan pieni :D

      Poista
    2. :D:D:DD JOO,oli aika tiukkapiukka! Kyllä se siitä hienosti veny ku piti vaa päällä :D Että kyllä se ihan sopiva on ;)

      Poista
    3. ja tossa mun ja j:n sylikuvassa se meni miten sattuu,niin siks näyttää noi tyhmältä tolta perseen puolelta :D:DD

      Poista
    4. Jos sitä venyttää tarvii ni ei se sopiva ole :D ja sylikuvassa oot piirtäny mahan piiloon?

      Poista
    5. Kyllä siinä ihan kunnolla vetoketju meni kiinni ja aluksi vähän puristi mutta venyi päällä ollessa, niinkuin usein myös valitettavasti monille muillekkin vaatteille käy. Mm. monet mun farkut on hyvät vaan sillon ku pistää heti pesusta tulleena päälle,pian ne sitten venyykin niin ettei ole enään kivat ja sellaiset päällä jollaisten niiden haluaisin olevan.:)

      Poista
    6. Farkut on ainoa vaate joka kuuluuki venyttää sopivaks, muut vaatteet näyttää just noin hirveiltä ja mauttomilta päällä jos ne on kokoa liian pientä!

      Poista
  2. sul on kivoja ja hienoja vaatteita mut ne ei oikein ole sun eduks tietyistä kohdista ja kun oot noin nätti tyttö niin pidä nyt ittes kunnossa

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)