sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Hot Rod 2013

Noniii, nyt alkais oleen vapaapäivät "lusittu" ja huomenna paluu arkeen! Viikosta tulee kyllä edelleen normaalia lyhyempi koska keskiviikkonahan on vapaapäivä ja tiistaina juhlitaan vappua! ;) Vaikka en tiedä kuinka se täällä menee juhliessa koska eilen lauantaina vietettiin päivä tampereella ja samallahan tuli muutama alkoholipitoinen juoma nautittua! 
 Päälle valikoitui tämännäköinen asu ja kenkinä tietenkin tennarit jotta jaksoi kävellä ja katsella autoja, olihan tampereen pirkkahallissa Hot Rod & Rock Show :)  (Kengät - H&M , Legginsit - Keskiseltä, Mekko/toppi - Turkista ja Farkkuliivi on ostettu kirpparilta.)
 Itse autoista en montaakaan kuvaa ottanut mutta tämä kaverin auto oli ehdottomasti kuvattava! :) Ja onhan se nyt  H I E N O :P!! Ehkä tunnin verran viihdyttiin itse pirkkahallissa, väkeä oli huisin paljon, enkä ihmettele ollenkaan, olihan tuolla paaaljon hienoja autoja ja motskareita esillä ja hyvät esiintyjätkin! :)
 Pois lähtiessä mietittiin että mihin mentäis syömään ja mihinkäs muuhun me päädyttiinkään kuin.........
Mäkkärin autokaistalle hakemaan euron juustoja! ;D hahaha! Tarkemmin ajateltuna niin onhan noi nyt hirveetä kuraa mutta onhan ne ny hyviä! ;) :P
Syömisen jälkeen otettiin nokka kohti tuttua ja turvallista kotiseutua! ;D Täällä pyörittiin kylällä puoleen yöhön asti ja me vanhat ja väsyneet päätettiin lähteä kotiin nukkumaan :D Kellon ympärys otettiinkin unta ja tänään ollaan vietetty vaan laiskaa päivää leffaa katsellen! Äsken liikahdettiin sen verran että käytiin kavereitten kanssa kahvittelemassa... :) Nyt hetki datailua ja jälleen nukkumaan että on huomenna virkee !! :) Unia <3

5 kommenttia:

  1. nöyy.. ootin tätä uutta postausta ja kuvittelin enempi kuvia! ;D mut tosi nättinä oot ollu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :S mmhmhmh, joooo kavereitten ja J:n nassua en tänne viitsi laittaa niin aina joutuu lykkään näihin postauksiin vaan omaa lärviä.. :DD!
      Voi kiitos<3:)!

      Poista
  2. Oi ihana tuo toppi!:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Tykkään siitä itsekkin mutta en oo vaan vielä kertaakaan pitänyt vaikka jo viime vuonna ostettu :D!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)