keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Korkojen Kera

Hyvää huomenta ja toukokuun toista päivää! :)
Nyt täytyy sanoa että olo on kun maanantai olis! Kyllä nää keskellä viikkoa olevat vapaat sekottaa :D 
Mutta mennäänpäs muutama päivä taaksepäin (tiistaihin) . Mulla oli sillon lyhyempi työpäivä eli pääsin jo klo 14. Suoraa töistä käväsin nopsaa kahvilla P:n luona ja siitä suuntasin ruokakauppaan ja kotiin vaihtamaan vaatteita, sovittiin J:n kanssa että lähdetään keskiselle nopsaa sen jälkeen kun hän on päässyt töistä. :) Tarkoitus oli shoppailla J:lle uudet farkut ja kengät.. Loppuenlopuks J:lle löydettiin paita ja farkut ja mä ostin itelleni kengät.. :D Ja mitkäs muutkaan kun nämä paljon mielipiteitä jakaneet: 

Eli korolliset tennarit ! Sillon kun noita ekoja alko näkymään ihmisillä en ollut niistä oikein mitään mieltä ja hetkeksi ihan unohdin nuo! Kunnes tiistaina P näytti omiaan ja kun sovitin niitä jalkaan ja älysin että miten helppo niillä onkaan kävellä ja sitä korkoa ei juuri edes huomaa niin päätin että omalle ostoslistalleni nuo päätyvät myös! Nahkapaikkaan mentäessä ja tuon kenkähyllyn nähdessäni ensimmäinen ajatus oli "apua,mitkä mä noista haluan" , siellä oli useamman värisenä ja vähän muutenkin ulkomuoto vaihteli noissa.. 
Päädyin kuitenkin "tylsiin" mustiin koska ajattelin että niitä tulee varmasti ainakin käytettyä kun mulla on muutenkin melkein aina kaikki mustaa.. :D Ja hintaakin oli vain 30euroa ! 

Ja heti tiistai iltana noi kengät pääsivätkin jalkaan ja rakastuin niihin kyllä vieläkin enemmän! :D 
Olin luvannut olla kuskina pojille ja myöskin tietenkin pidin lupaukseni :p Rullattiin kylää ympäri ja kävästiin baarissakin. :) Jossa ei kuitenkaan ihan pilkkuun asti viihdytty. Ja täytyy myöntää että nukuttiin KOKO eilinen päivä! :D Illalla kuuden aikaan vasta noustiin sängystä tekemään pinaattikeittoa :D Pikkasen kyllä harmitti nukkua koko vappupäivä ohitse, mutta on ainakin kaikki univelat varmasti kuitattu!!! :D Eilen illalla sit syötiin herkkuja ja katsottiin elokuvaa <3 
Nyt yritän tottua ajatukseen että tänään on jo torstai ja meen tekemään töitä! :P Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Tommoset kengät on kivat. Ota kuvaa niistä sun omista, jalassa ! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt näkyy uudessa postauksessa, asukuvassa noi kengät ! :)

      Poista
  2. Voi ei, joka paikasta se kasari tunkee :D! Noita oli 80-luvullakin, silloin niitä sanottiin diskolenkkareiksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahha! ;D Hieman repesin , " diskolenkkarit " :'DD

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)