maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kesän suunnitelmia

Kesä ehkä joskus tulee, niin nyt vois olla hyvä aika vähän miettiä että mitä sitä kesällä tekisikään. :)  Mä vietän aina suurimman osan ajasta töissä... Mutta tänä kesänä ajattelin pitää ihan suomi-lomaakin että ehdin vähän nauttia näistä keleistä mitä täälläkin on! 
- Vappu taitaa olla tää eka juhla mikä tässä on tulossa ja kummempia suunnitelmia ei ole vielä tehtynä. Mutta grillikausi ois ihanaa avata silloin! :P 
- Suunnitelmissa olisi myös kävästä laivalla ja virossa hakemassa vähän juotavaa joita on sitten ihana hörppiä kauniina kesäiltoina :P
- Viime kesänä en ehtinyt suomessa ollenkaan ottamaan aurinkoa.... Niin jos nyt tulevana kesänä ehtisi muutaman kerran makoilemaan rannalle! :)
- Mökille haluaisin ehtiä myös useammin ja yritänkin sen toteuttaa tulevana kesänä! (Yleensä on vaan juhannuksena oltu mökillä...) 
- Tulevalle juhannukselle ei ole tehty suunnitelmia mutta olisi ihanaa viettää se muiden juhannuksien tapaan mökillä-saunoen,uiden,grillaten jne jne !! :)
- Reissu Jyväskyläänkin olisi suunnitelmissa, shoppailua ja juhlimista! :) 
- Tänäkin kesänä tullaan varmasti viettämään iltoja kavereiden kanssa ulkopelejä pelaillen, mölkkyä,krokettia jne ! :) 
- Viime kesänä en käynyt terassilla kuin pari kertaa ja tulevana kesänä yritän ehtiä sinne muutaman kerran useammin! :P
- Joillekkin festareillekkin olisi tarkoitus mennä, luultavasti provinssiin. Viime kesänä oltiin vauhtiajoissa ja provinssi jäi välistä.. 
- Grillin kun saa kaivettua esiin niiin varmasti tulee usein syötyä grilliruokaa, mutta mikäs sen parempaa! :)

Kummempia suunnitelmia on vaikea tehdä kun työt sitoo niin paljon! Mutta sen mukaan nautitaan suomen kesästä mitä ehtii! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)