tiistai 30. heinäkuuta 2013

Ikea-Ostoslista

Vierailin tänään Ikean sivuilla ja ajattelin että kerta en keksi miten muuttaisin järjestystä vanhoilla tavaroilla niin vissiin täytyy ostaa sitten uutta tilalle ;) Hah! 
Meillä on tällä hetkellä makuuhuoneessa vanha musta tv-taso jolle ensin ajattelin laittaa koristejuttuja mutta kas kummaa se on täynnä vaatteita ja muuta romua... hmm. eli ehkä sen tilalle olisi hyvä laittaa lipasto jotta sitä romua saisi piiloon.. :) Olohuoneessa meillä on valkoinen lipasto jota ei todellakaan hävitetä koska onhan sillä sentään tunnearvoa!(Mun mummu ja vaari on ostanut sen aikoinaan mun vanhemmille johon saivat laittaa mun vaatteita kun olin vauva;>)  Joten ehkä sen voisi siirtää makuuhuoneeseen ja olkkariin voisi ostaa uuden.. :) 
Meillä ei myöskään ole makkarissa kuin yksi yö-valo,lasinen... Toisen niistä onnistuin yöllä unissani huitaisemaan lattialle... -.- Joten ehkä seinään kiinnitettävät valaisimet voisi olla parempi vaihtoehto? 
Yöpäydätkin joutaisivat vaihtoon.... Tällähetkellä nekin ovat mustat ja aivan ihanat pölyn kerääjät<333 Joten ne voisi seuraavaksi olla valkoiset.. Tykkään paaaaaljon tauluista ja kaikenlaisista koriste jutuista joten niitäkin ehdottomasti ostoslistalle ! Kokosinkin pienen kollaasin jossa on mahdollisia ostoksia: 
Näistä varmin on varmastikkin tuo lipasto! Muita juttuja ehkä täytyy miettiä paikanpäällä paremmin tai jatkaa selailua nettisivuilla! ;) Onneksi mulla ja J:llä on hyvin samanlainen maku sisustuksen suhteen tai sanotaanko näin että J:lle käy lähes kaikki mitä ehdotan. ;) hih! Helpottaa kummasti! Onhan meillä makuuhuoneessakin paljon pinkkiä jota monet ihmettelevät miten J on siihen suostunut ;DDD Ehkä raja tulee vastaan jos lähtisin sitä pinkkiä levittämään muuallekkin asuntoon,hahha. Onneksi en itsekkään siitä niin paljoa pidä että sitä meillä muualla näkyisi! Valkoisesta ja mahdollisimman neutraalista tykkään eniten ! :P
Keittiössä meillä vallitsee sininen väriteema ja nyt tuntuu että sekin joutaisi muuttumaan.. Sinne en vaan oo saanut ajatuksiani vielä!

Tykkään ihan älyttömän paljon sisustamisesta ja kaikista eniten kaikesta yksinkertaisesta! Joka ei valitettavasti sovi yhteen mun tavaroiden hamstraamisen suhteen :DDD Joten ehdottomasti kaikki lipastot on lemppareita kun kaiken turhan ja vähemmän turhan saa piiloon!

Joku jo kyselikin että laittaisinko kuvia meidän asunnosta mutta tätä tuskin tulen ainakaan kovin pian toteuttamaan... En tiedä miksi mutta en millään tykkäisi toteuttaa postausta kokonaan meidän asunnosta koska ajattelen kuitenkin että koti on niiin oma paikka ja en halua jakaa sitä kaikkien kanssa... Tällä hetkellä ajattelen näin, en tiedä mitä sitten jossain vaiheessa.! Mutta varmasti tulen julkaisemaan jatkossakin jotakin tämän tapaisia kuvia:

.......... Jotka eivät kerro juuri mitäään ......... ;) 

Nyt tekemään jotain iltapalaa ja pikkuhiljaa saa taas suunnitella nukkumaan menoa! 
Hyvät yöt <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)