sunnuntai 4. elokuuta 2013

Veneilyä 2013

Oon viimeksi vuonna 2010 käyty vaarin veneellä veneilemässä kun Sulo-koirakin oli vielä iihan pieni<3 
Joten eiköhän nyt ollut aika korjata tilanne ja lähteä vähän kruisailemaan.. ;) Olin ensin aamupäivän töissä ja näytti kauheen pilviseltä ja aurinkoa ei missään :/ Ärsytti enemmän kun paljon ! Mutta eiköhän siinä puoli 1 aikaa kun suunnittelin lähtöä kotiin nii aurinko alkanut paistamaan ja siitä saatiinkin nauttia koko päivä <3 

Veneellä auringon-otto on ehkä kaikista parasta !! <3 Tietenkin varovainen on oltava koska siellä myöskin palaa vähän niinkun huomaamatta... :)


Nautittiin muutama kylmä juoma ja otettiin päämääräksi poiketa Visuvedellä syömässä lättyjä. ;) Nam!!
Kengät - Lindex , Mekko - Thaimaasta , Lippis - Turkista
Ja voi namskis , Kesähyvää ne lätyt todellakin oli! :P Pikkuveljeni otti CarryKana-Lätyn joka kuullosti mun korvaan erittäin omituiselta ja päädyin ottamaan tavallisen muurinpohjaletun..... Jälkeenpäin kuitenkin harmitti kun maistoin R:n lättyä ja SE OLI IHAN ÄLYTTÖMÄN HYVÄÄ! :D Jos olisin tiennyt olisin kans halunnut sellasen... Mä vaan jotenkin aina miellän lätyt makeaksi ruuaksi :D Nooo ens kerralla sitten olen viisaampi! ;)
Kauaa ei mennyt kun tuon oli suuhunsa pistellyt ;P Kahvi-Lätty tauon jälkeen otettiin suunta pikkuhiljaa takas kohti kotia , pieni pysähdys pidettiin matkalla kun laskettiin ankkuri järveen ja käytiin uimassa keskellä järveä! (; Sillä kohtaa näytti veneen mittaristojen yms mukaan olevan 10metriä vettä alla  x) näin BTW ! :D
Mulla tietenkin oli babyOilit pinnassa koko matkan ja nyt on myönnettävä että olkapäät on ihanan punaiset... Muuten sitten näyttääkin ruskealta <3  Tää veneily reissu tais olla tämän kesän viimeinen mutta toivottavasti taas ensi kesänä vaari laittaa veneen järveen niin päästäis taas nauttimaan <3 OLI HUIPPU KIVAA <3 !!!
Loppukevennykseksi kuva löydöstä vaarin veneen kätköistä ;)!
Ihan samalta ne keksit kuitenkin näytti,että melkeen ois voinut suuhunsa pistää! :D hahahhaha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)