tiistai 6. elokuuta 2013

Kukkia töihin

Tänään aamu alkoi mukavasti kun just töihin päästyäni sain kauniin kimpun kukkia ! <3 
Jätin kukat töihin koristamaan työpistettäni,vaikka hienothan noi olisi ollut kotonakin! x) Mun on pitänyt värjätä mun iskän hiukset jo monenmonta viikkoa sitten ja eilen sovittiin että tänään lähdetään käymään hänen luonaan ja samalla suditaan värit päähän. (:
 Heti kun pääsin töistä kävin vain kotona vaihtamassa vaatteet ja kurvattiin isäni luokse. Josta nappasin mukaani kuvassa ensimmäisenä näkyvän kameran pöytäjalan ! Nyt saakin ottaa asukuvat itse eikä tartte olla aina rissaamassa J:tä kuvailemaan.. ;) Pientä purtavaakin iskä meille tarjos :P
 Iskällä sattui olemaan pari purkkia kaupasta ostettua väriä kotonaan joten lätkästiin ne hiuksiin vaikuttelemaan. :) Yleensä värjätään vain tyvikasvu mutta tällä kertaa piiiitkästä aikaa laitettiin väri jokapuolelle. Oli aurinko ja pesut noita sen verran haalistanut!
Hame - Seppälä , Liivi - Kirpparilta 
Heti kun päästiin kotiin menin parvekkeelle testaamaan uutta kameran telinettä ja nappasin siis asukuvat :) Ulkona on edelleen (ainakin vielä) ollut niin lämpöistä ettei todella ole paljoa vaatteita tarvinnut käyttää vapaa-ajalla.. :D Töissä varsinkin hiki valuu kun siellä nyt ei ihan kuitenkaan puoli alasti voi hillua.. :D!

Nyt ajattelin lueskella blogeja ja sit saakin mennä suihkun kautta nukkumaan! :) Hyvät yöt !

Ps. Tätä (tätäkin) biisiä on hieman tullu joskus tanssittua :DD 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)