sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Loman kunniaksi

SemiKrapulainen Roosa täällä terrrve!! 
Olin eilen vielä töissä mutta lyhyen päivän jälkeen mulla sit alko odotettu viikon kesäloma!! (Joka just katottuna näyttää aika sateiselta.) Mutta tosiaan ni töistä päästyäni tulin kotiin laittamaan hiuksia ja illan asun tiesin jo,koska halusin laittaa päälleni perjantaina tampereelta ostettuja juttuja :) 
Iltapäivällä poikkesin Äitini luona jossa oli hänen kummit viettämässä viikonloppua :) Oli kiva nähdä pitkästä aikaa! Sieltä kun lähdin kotiin en ollut ollenkaan suunnitellut että tää kuningas-alkoholi alkais maistumaan... Näin kuitenkin pääsi käymään kun kebabissa täyty juoda yks siideri loman kunniaksi :D
Kengät (UUDET RAKKAUDET <33!!!!) - Lindex  , Hame ja Toppi - Seppälä , Rannekoru - Keskiseltä
ja hiukset vähän erilailla kuin yleensä ! ;) 
Löydettiin itsemme myös baarista jossa viihdyttiin lähes pilkkuun asti mikä tuntuu olevaan nykyään ihan ihme! ;D  HAUSKA ilta oli ja tänään on sit väsyttänyt oikein urakalla ja kipua on tuntunut päässä jonkin verran.. Mutta eiköhän tästä taas selvitä ja voikin olla tovin juomatta! ;) Hetken päästä lähdetään hakemaan melkein tavaksi muodostuneet sunnuntai-pizzat ! ;D  mutta,HYVÄÄ LOMAN JATKOA MINULLE ja kaikille muillekkin jotka lomaa viettävät ! ;) Palataan toivottavasti mahdollisimman pian seuraavalla postauksella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)