sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Järjestys

Oon ollut aina kova vaihtamaan huonekalujen paikkaa asunnoissani ja saatankin tehdä sitä hyvinkin usein. Aina keksin jollekkin pöydälle uuden paikan ja usein sillä samalla kertaa koko huone saa uuden ilmeen. Huonekalujen paikan vaihtaminen tuo tunteen kun ois juuri asuntoon muuttanut ja on hetken aikaa ihan erilaista. :) Monet ihmettelevätkin miten voin keksiä joka kerta aivan erilaisia järjestyksiä :D Jo vanhempieni luona asuessani saatoin keksiä lähes joka viikko pienelle huoneelleni eri järjestyksen. ;D
(kuva muutaman vuoden takaisesta asunnosta) 
Nyt onkin maailmankirjat sekaisin kun en ole tässä asunnossa vaihtanut järjestystä VIELÄ KERTAAKAAN ja ollaanhan me asuttu tässä jo puoli vuotta... Mä en vaan kertakaikkiaan keksi MITÄÄN mitä voisin täällä eri paikkaan vaihtaa , pää lyö ihan tyhjää! Oon viettänyt tässä jo tunnin katsellen asunnon jokaista huonekalua ja nurkkaa ja yrittänyt keksiä minkä voisin siirtää eripaikkaan , en vaan keksi yhtään mitään. Ehkä oon siis toisaalta tyytyväinen tähän näin? :D En vaan pysty ymmärtämään sitä että HuonekalujenSiirtäjäRoosa- ei muka keksi YHTÄÄN MITÄÄN. 
Naurettavan pieni ongelma mutta silti niin suuri , hahaha ;D Ehkäpä menen vaihtamaan verhot? ;)

Ollaan vietetty lähes koko viikonloppu katsoen täydellisiä naisia (joihin J on myös nyt aivan koukussa , harmi vaan hänelle kun katsotaan tällä hetkellä viimeistä tuotantokautta ;> ). Kyllä me nyt vähän ollaan kuitenkin liikuttu tästä kämpästä pihallekkin , koko viikonlopun ollaan saatu nauttia aurinkoisesta ilmasta ja vietettiinkin lauantai päivä ulkona aurinkoa ottaen, krokettia pelaten ja grillaillen ! :)
Toivottavasti teilläkin oli mukava viikonloppu <3

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)