keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Viime viikonlopusta

Oon ollut tosiaa nyt turkin matkan jälkeen monta viikonloppua selvinpäin ja ollut kyllä huomattavasti mukavempi olo kun ei joka viikonloppu ole juhlimassa!! Eli mielummin keksin muuta tekemistä viikonlopuille kuin juhlimisen! 
Muutamia poiikkeuksia on välissä ollut...kuten viime viikonloppu kun päätettiin Anskun kanssa etsiä vähän joulun tunnelmaa ja maistella siis glögiä ;) hihi
Glögin keittäjä !
Ja oliha se ny iha mahottoman hyvää ;) 
Eli aloteltiin Anskun luona, kuunneltiin musiikkia ja juteltiin<3
Menossa mukana myös "Mini-Supe" , oikealta nimeltään siis Topi :D Aivann ihana <3 
"Anna se kamera mulle!"
Vähän ennen puolta yötä lähettiin kylälle ja juotiin vielä yhet lonkerot ennen baariin menoo..
Siellä olikin sitten ihan kivasti porukkaa ja myöskin erittäin humalaista väkeä(kyllähän se ilmanen viina nousee hattuuun hyvin ;>) Taisin viihtyä siellä aikas lähelle pilkkua jonka jälkeen suunnistin nukkumaan!

Lauantaina oli tarkotus juoda ihan vaan vähän kun sunnuntaina oli kuitenkin isänpäivä......Mutta eiihän se nyt ihan niin mennytkäään! Nimittäin aamulla kun R soitti että tulee hakemaan mut (klo.10.00) oli olo ihan kamala ja ajattelin että YÖÖKKK täytyykö mun nousta tästä sängystä :DD No ei auttanut....vaatteet päälle ja menoks! Autossa R pyöritteli silmiään ja sano "et voinut sitte ees yhtään laittaa itteäs" Juu,en paljoa peiliin kattonut,taisin aikas pahasti rapulaiselta näyttää? hyi..

Käytiin sitten ensin meidän äiten luona ja syötiin ja juotiin kahvit siellä :) Sitten suunnattiinkin iskän luokse<3 Ostin sille sellaset hellivät vehnätossut (täytyykin käydä ostamassa itellekkin semmoset!)
Tuolla reissulla menikin ihan iltaan asti ja kotiin päästyäni katoin vielä yhden elokuvan ja aloin nukkumaan.

Ps. huomatkaa myös alempi postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)