torstai 22. marraskuuta 2012

Keskiviikko ja Torstai

:) Heii taas ! Jälleen kerran aika synkän näkönen päivä tulossa... Huomaa kyllä omassakin fiiliksessä (väsyttää) että keli on tuommonen pimee,sateinen :s Vaikka täällä sisällä päivät pitkät onkin niin kyllä se kirkas ilma valasee mukavasti tätä työpaikkaakin niin on itelläkin heti virkeämpi olo!

Nyt kun aloin tarkemmin ajattelemaan niin tää ruokakuvahan onkin tiistai illalta:
 Eli tehtiin kierreperunoita ja juustomakkaraa ;) NaM ! Ja niiiiiin terveellistä ! (nojuu,pyhh) Mutta HYVÄÄ!;p

No eilen keskiviikkona kun lähdin töistä ni menin suoraa kotiin tekee ruokaa (salaattia ja juusto-oliivi pastaa) ja pesemään pyykkiä jota on kertynyt kyllä ihan mahdoton määrä ! Huomaa kyllä kuinka paljon mulla on vaatteita kun voi olla helposti kuukauden pesemättä vaatteita,niin silti ne ei lopu kesken ja aina on puhdasta päälle pantavaa ;D Pyykkivuori onkin sitten aivan ihana <3 ja menee monta päivää kun sen saa purettua(Kuivumaankaan ei mahdu paljoa kerrallaan..)
Myöhemmin sitten katselin vanhoja salkkareita ja menin suht aikasin nukkumaan. :) Kiva,rauhallinen ilta siis jälleen <3

Tänään Torstaina sitten tosiaa on aika väsy fiilis ! Ja johtuu varmasti suurimmaks osaks tuosta kelistä,olenkin yrittänyt virkistyttää itseäni batterylla:
 Mami toi mulle tänne töihin tollasen lyhdyn johon on tungettu jouluvalot ja joulukoristeita :) tykkään ! tommosia vois tehdä ihan kotiinkin (:
Kuvailin shamppoon,hoitoaineen ja lakan joita itse käytän!(kaikkia noita on myynnissä täällä meidän kampaamossa :> ) Käytin ite piiitkän aikaa ihan kaupasta otettua hoitoainetta ja shampoota mutta lopetin tietenkin sitten kun hommasin itelleni myyntiin tuotteita. :) Tokihan mun nyt täytyy itse käyttää tuotteita joita myyn niin osaan niistä paremmin kertoa asiakkaillekkin!
Tosta shampoosta ja hoitoaineesta oon  tykännyt ihan älyttömän paljon! Jopa mä,kaikkien aineiden loosaaja, saan noi riittämään pitkään !!  Noita ei vaan tosiaan tartte laittaa paljoa..Muutaman kerran vahingossa lorahtanut enemmän shamppoota ja aina saan kirota kuinka sitä meni ihan liikaa kun todella pienenkin määrän saa vaahtoamaan hienosti. :) ja toi oikeesti pesee hiuksista kaikki kakat pois ja hiukset on p u h t a a t ! :P
ja hoitoaine on oikeesti ihan huippua ! Ei silota hiuksia vaan hetkellisesti vaan hoitaa myöskin pisempi aikaisesti :)

Lakasta vaan sen verran että edes tollanen iso pullo ei riitä kauaa tämmösellä lakan suurkuluttajalla ! Mutta pito tossa on erittäin hyvä ja ehdottomasti se vähempikin määrä riittäisi. :)

Ohhoh, tulipa multa nyt harvinaisen paljon tekstiä! :D Täytyy avautua nyt kun kerrankin on fiilis et tänne oikeasti tekee mieli kirjoitella! Nyt käyn hörppäämässä yhden kupin kahvia ja jatkan töitä !
Pus pUs ihanat murutt <3

Ps. Huomatkaa aijempikin postaus jossa jälleen taas "muutama" kysymys ja niihin vastauksia (;

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)