tiistai 13. marraskuuta 2012

Turkki,Side 2012

Olimme siis äitini kanssa Turkin Sidessä syyskuun(2012) viimeisen viikon! Oli aivan ihana loma! Lämpöö riitti(ainakin +30) Otettiin aurinkoa,syötiin,käytiin jalka/käsihoidoissa,shoppailtiin,lenkkeiltiin :P jnejne! 
Mutta antaa kuvien kertoa enemmän.
(kuvat eivät ole missään järjestyksessä mutta kuvista pieni tarina niiden alla.)
Käytiin turkkilaisessa Hamamissa, joka on siis reilusti yli tunnin kestävä hoitokokonaisuus. Ensin on suomalainen sauna jossa ollaan n.5-10min jotta saadaan hiki pintaan.Sen jälkeen mennään makamaan sellaisille marmori?pöydille (bikinit päällä) jossa siis mies tai nainen tulee ensin kuorimaan koko kropan (hamamiin kannattaa mennä ihan ensimmäisinä päivinä jotta saa suomen pölyt pois ;> )
Kuorinnan jälkeen kunnon saippua pesu ja huolellinen huuhtelu.Tämän jälkeen mennään hetkeksi makoilemaan rentouttaville pedeille ja nauttimaan virvoketta. Hetken päästä onkin vuorossa tunnin öljyhieronta :P ja hieronnan jälkeen vielä lämmin savinaamio (joka on siis kuvassa kasvoillani :D )
Kuva hotellimme käytävältä,huoneemme edestä.
N a m i a :P  mielestäni ruoka turkissa on ihanaa!!! Paitsi kebabbi oli pettymys koska se on erilaista kuin suomessa(ihan kuin söisi lihakeiton lihoja :D ) täällä kun kebabbi on semmosta suikaletta :') Mutta opas sanoi että suomessa on tajuttu ettei se kebab menestyis täällä jos se ois semmosina lihanpalasina.. 
Kuvassa on carry-kanaa intialaisittain :P
Joka päivä oli allasjumppaa hotellimme altaalla!
Shoppailua :P 
Joka ilta hotellillamme oli joku show :) 
Jälkkäriä,hotellin päivällisellä! (noi kaikki maistu ihan samalle..:D)
Odotimme tuttaviamme jotta pääsemme etsimään ravintolaa johon voimme mennä syömään. :) 
Meille oli siis hotellilla maksettuna joka ilta ruoka seisovastapöydästä mutta söimme siellä vain yhtenä iltana koska tykkäämme siitä että lähetään illalla käppäileen ja etsimään kivaa ravintolaa :)
Heti ekana päivänä kävimme jalkahoidossa. :) aivan ihana ja erittäin huolellisesti tehty! 
Rannalla oli tarjoilua ja tässä siis mehujäätä :P
Kuva hotelliltamme (Lähdössä shoppaileen / syömään )
Joltain vanhalta teatterilta jonne teimme omatoimisesti reissun :) 
Näkymää parvekkeeltamme.
Kylppäriämme.
Tässä tarjoiltiin Testi-Kebabbia. :P
Namii pizzaa :P Jotenkin tuli melkein joka ilta syötyä pizzaa ;D se kun on vaan niin tuttu ja turvallinen valinta!!  Toki tuli syötyä muutakin ja varsinkin hotellimme päivällisellä seisovastapöydästä josta ei edes saanut pizzaa :d 

Loma oli ihana ja rento ja nyt on taas jaksanut painaa töitä ihan tosissaaan ! Ehkä ens vuonna sitten seuraava loma? ;) Thaimaa houkuttelis suuresti <3 
Toinen osa tästä turkkipostauksesta tulossa.. en vaan viittinyt tunkea kaikkia kuvia samaan ettei tuu liian pitkä! Eli pysykää "kuulolla" ;) 

 <3 Roosa

2 kommenttia:

  1. Voi että mulla tuli ikävä tonne! :( <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa onkin jäänyt tää sun kommentti huomaamatta! :O mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan :D
      No uskon! Aivan ihana paikka <3 Saa nähä täytyykö ens vuonnaki lähteä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)