tiistai 20. marraskuuta 2012

Sataa sataa ropisee

Huomenta :) 
Täällä mä istun töissä ja odottelen ensimmäistä asiakasta. Kurkku erittäin kipeänä! huhhui,ei kyllä nyt tarttis todellakaan tulla kipeäks.. No lääkettä vaan nassuun niin eiköhän tää tästä(toivottavasti) . On kyllä ilmeisesti taas liikkeellä jos jonkinmoisia pöpöjä(monet kavereista on pipinä..) 
Mut nopsaa viel eiliseen yhden asun merkeissä:

Eilen lähin poikien kans kahville tämmösessä asussa:
(Mikä toi ilme on???! :'D)
Kengät - Nahkapaikka
Farkut - Gina Tricot
Alla oleva v.punainen paita - Keijo-Paita ( :D )
Musta pitsipaita - H&M
Nahkatakki - Only 

Kamala kuinka tolla pihalla on synkkä ja satainen ilma :s en tykkää yhtään ! (en kyllä tykkää talvestakaan,eli kesä tänne ja het <3 ) Eivaa...yleensä mulla menee kyllä kaikki kelit ohitte kun oon lähes kokoajan töissä :D eli toisaalta ihan sama mikä keli on..Kesähelteellä kun täällä töissä on ihan tuskallisen kuuma ! Eli olkoot nyt sitten minkälaista keliä tahansa. Luojan kiitos tykkään työstäni niiin paljon ettei oo suuri harmi että mm. se kesä menee aikalailla ohi ja luojan kiitos ulkomaan matkat on keksitty ;) 

Jos tähän väliin jakais teidänkin kanssa pari hyvää biisiä:


Kummatkin veriikuuud :b

Sorruin tuos tilaileen myös H&M:ltä vaatteista piiiitkästä aikaa ! Ja kuvailenkin ne sitten teille kun ne saapuu.(Pistän hovikuvaajaksi lupautuneen töihi ;>) en malta odottaa ! Kivoja vaatteita tulossa,toivottavasti mahtuu kaikki päälle tai on muutenkin hyviä  ;D Nytt töiden pariiin ! ! 
Palataan,puspus <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)