maanantai 17. kesäkuuta 2013

Jyväskylässä

Viime viikonlopulle osui kaksi juttua päällekkäin ja piti valita provinssin ja J:n serkun rippijuhlien väliltä.. No valinta meni melko helpoksi sen jälkeen kun kuultiin ettei provinssissa ole kavereilla mitään leiriä. Eli päätettiin suunnata lauantaina Jyväskylään ja sunnuntaina juhlittiin M:n rippijuhlia! :)

Lauantai päivä vietettiin Jkylässä shoppaillen ja kävästiin syömässä herkkuhampparit Pancho Villassa :P 
Kengät-H&M , Housut-Keskiseltä, Harmaa alla oleva neule-Seppälä, Neuletakki-H&M
Iloonen shoppailija! Rakastan uusia vaatteita <3!! paljon mitään en kyllä ostanut ja en varsinkaan mitään turhaa! ;) Oli ihanaa viettää koko päivä murun kanssa kahdestaan shoppaillen ja syöden <3 Mä oon aika helppoa shoppailuseuraa kun en kauaa jaksa kaupoissa viettää aikaa. :DD ( Nettishoppailu kunniaan! ;) )

Sunnuntaina aamulla laitettiin juhlavaatteet päälle ja mä väkersin M:lle kiharakampauksen ! (: On se nätti tyttö<3! (Joudutte jälleen katselemaan vain mun kuvia tässäkin postauksessa...sooriii :D) Ja mä rakastan kaikkia juhlia!,on ihanaa kun saa laittaa mekon päälle ja näkee sukulaisia !
Kengät-Jutta Gustafsbergin liikkeestä, Mekko-Nelly , Neule-H&M 

Kirkosta suuntasimme M:n äidin luokse jossa oli kahvittelut , namnam kakkuja ja ihanaa voileipäkakkua :P (myös tämä on juhlien hyvä puoli: saa herkkuja<3! ;D)  Muutaman tunnin juhlimisen jälkeen oli aika käydä vaihtamassa vaatteet ja suunnata kotia kohti.
Kengät,Hame,Neule - H&M ja Toppi - Gina tricot

Vaikka reissaaminen on mukavaa niin mukavaa on tulla myös kotiin <3 
Suunnitelmissa on mennä Jyväskylään uudestaankin tässä kesän aikana jos ehtisi myös vähän baarittelemaan! Nyt meni aika sukujuhlien parissa :) 

Ihanaa juhannusta kaikille <3! palaan blogin ääreen seuraavan kerran ehkäpä juhannuspostauksen kanssa ;)

Ja HUOM! Kaikki te jotka kirjoitatte blogia :) Cavan blogissa on meneillään arvonta johon kaikki omaa blogia kirjoittavat voivat osallistua! (: Pääsette arvontaan tästä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)