maanantai 23. syyskuuta 2013

Kasvina

Hellurei ja ihanaa alkavaa viikkoa! :) 
Ulkona on jo ihan täysin syksy ja ei kyllä oikein enään ilman takkia voi töihin tulla! hyhh..-.- Kyllähän sitä mielummin olisi vielä helteistä nauttinut ;) Palataan kuitenkin nyt hieman ajassa taaksepäin,viime viikkoon!
Pidin keskiviikkona vapaapäivän ja suuntasin keskiselle shoppailemaan pitkästä aikaa ihan yksin!! :P Kuinka mukavaa olikaan kierrellä hyllyjen väleissä ihan yksin ja rauhassa miettiä mitä haluaisin ostaa. 
Mukaan lähti mm. tämä :
 VIHERKASVI! :D Voi luoja.......jännä nähdä kauanko tuo pysyy elossa!! Mulla on vissiin viimeks 6vuotta? sitten ollut elävä kasvi sisällä ja se ei kauaa hengissä pysynyt joten silloin päätin siirtyä tekokukkiin. :D Pidetään peukkuja että tuo on viihdyttämässä meitä mahdollisimman pitkään ja jos näin käy niin ehkäpä harkitsen ostavani lisää tuollaisia! ;) Muita ostoksia mm. Taulu,koriste-esineitä,2paitaa,kaulakoru,aurinkopuuteri... :)  Nahkapaikasta kävin katsomassa ja sovittamassa muutamia kenkiä mutta empä sitten ostanutkaan sieltä mitään.. (nyt ehkä vähän harmittaa, eii yllätä?:D)

Uusien ostoksien myötä innostuin myös vaihtamaan kotona järjestystä VIHDOIN JA VIIMEIN ! :D Ja nyt siellä viihtyykin taas huomattavasti paremmin! ;) Viime torstaina oli PartyLite kutsut ja tilasinkin muutamat kynttiläjutut ja kuvaan ne tänne blogiin heti kun paketti saapuu!! :) Ei taida olla parempaa kun pimeät syys-illat ja kynttilät <3 <3

Viime lauantaina vietin ensin aamupäivän töissä ja sen jälkeen poikkesin piiiiitkästä aikaa P:n luona kahvilla ja vaihdettiin kunnolla kuulumisia !! :) Tässä on ollut niiiin paljon kaikkea hässäkkää että ystävienkin näkeminen on jäänyt aivan liian vähälle..
 Kengät - Nahkapaikka , Hame - Gina Tricot , Paita - Keskiseltä (uusi!) , Kaulakoru - Seppälä 

Lauantai iltana mietin pitkään alanko juopottelemaan vaiko en , mutta miten siinä sitten kävikään? Jokainen voi päätellä sen yllä olevasta asusta ja tässä alla olevasta nassukuvasta :D:D:D:D   :
........ Kyllä... alkoholi maistui! Lähelle pilkkua viihdyttiin baarissa josta suunnattiin grillille hakemaan ruokaa,makkaraperunat NAMMM :P jja en oo vielä ikinä juossut baarista kotiin ( :'D ) mutta nyt on sekin koettu..... (Kiire syömään)  . Hauska ilta oli kaikinpuolin ja eilen tulikin muutamat naurut naurettua kun mietittiin edellistä iltaaa,hhhaaah :DD

Nyt taas töissä ja illalla tulee mummu&vaari piitkästä aikaa meille kahville <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)