maanantai 11. marraskuuta 2013

Kuumetta...

Mua vähääkään tuntevat tietää että meidän perheessä ollaan reissattu suht paljon ja olenkin saanut kuulla moniamonia ihmetyksiä siitä miksen ole tänä vuonna suunnistanut mihinkään lomamatkalle.. Tarkoitus oli 2013 maaliskuulla lähteä jälleen Turkkiin lomailemaan mutta kamala kiire töissä ei kertakaikkiaan antanut mahdollisuutta lähteä makoilemaan auringon alle joten jätettiin suunnitelma siltä hetkeltä ja näköjään se on nyt jäänyt sitten koko tältä vuodelta! 
 Muistissa on kuitenkin vielä hyvin matkamme Turkin Sideen syksyllä 2012 ja sillä ajatuksella olen viettänyt mm. tämänkin kylmän päivän! ;P Harmitus siitä että tänä vuonna en reissannut mihinkään ja siitä että kuinka alkaakaan oleen AURINKOloman tarpeessa sai mut pähkäilemään lomaa vuoden 2014 alkupuolelle!
 Maita joihin haluaisin matkustaa on PALJON mutta tälläkertaa kuitenkin suunnitelmissa olisi vihdoin ja viimein matkustaa Thaimaaseen, vaikka se n. 11tunnin lento ei todellakaan houkuttele ! ! Mutta ehkäpä istuttu matka palkitaan sitten perille päästyä ;)
Vielä kun saisi matkat varattua ettei jäisi sitten taas vaan suunnitteluksi!! ;)
Oon kuullut muutamankin ihmisen sanovan ettei halua matkata ulkomaille kuumaan jota voin sanoa ihmetteleväni suuresti !! Kyllä se on vaan niin ihanaa päästä irti kotijutuista,töistä- makoilla vaan aurinkotuolissa,juoda kylmiä juotavia- uida meressä, shoppailla,syödä hyviä ruokia, katsella uusia/erikoisia/hienoja nähtävyyksiä. Uusia hienoja kokemuksia rikkaampana ! :)

( Postauksen kuvat ovat turkin alanyasta(vuosi 2011) ja turkin sidestä(vuosi 2012) )

2 kommenttia:

  1. kirjotteletko enää ollenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas on jääny tää homma ihan kokonaan :S ! Joulun aikaaan viimestään lupaan postata! (:

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)